Young professionals

Therapie Hoofddorp bij burnout

Therapie en coaching voor Young Professionals

Na je studie ben je vol enthousiasme gestart bij een bedrijf. Echter merk je dat je bent vastgelopen in je functie en je weet niet precies wat je hier mee wil of kan. Mijn doel is om jou weer een ingang tot jezelf te laten krijgen. Je in het proces weer op de rit krijgen. Met als kernvraag: “Should I stay or should I go?”

*De werkvloer zit vol met triggers die soms iets in je raken waar je nog niets mee kan of wil. Word je geconfronteerd met je eigen onvermogen? Of zit je gewoon niet op de juiste plek?*

Allereerst zal ik samen met jou gaan onderzoeken wat heeft gemaakt dat je bent vastgelopen in je functie. Je wordt je bewust van je blokkades, weerstand, angsten en triggers.

Door middel van vragen, reflecties, confrontaties en interventies zul je kunnen ervaren of de moeilijkheden die je ervaart te maken hebben met de functie en/of het bedrijf of dat deze te maken hebben met persoonlijke belemmeringen zoals angsten en overlevingsmechanismen waardoor je niet durft of kan floreren in je functie.


Young professionals

Aanpakken en transformeren

Als dit laatste zo is dan is het juist zaak om dit aan te pakken en te transformeren zodat de belemmeringen nieuwe uitdagingen worden in plaats van blokkades. Bewustwording en transformatie van je onbewuste overlevingsmechanismen is de kans om er ook daadwerkelijk iets aan te veranderen en een gelukkiger mens te worden.

Daardoor zul je beter functioneren op je werkplek omdat er keuzes gemaakt kunnen worden vanuit innerlijke kracht en passie. De drijfkracht om daadwerkelijk iets te willen en te kunnen bijdragen aan de organisatie zal hierdoor gestimuleerd worden.

Wil je meer weten of een afspraak maken? Neem gerust even contact met mij op.


Natascha

Neem contact op


Therapie Hoofddorp Ervaringen van cliënten
Er is een weg open gegaan na een intensieve, warme en vooral menselijke begeleiding van Natascha ...
therapie hoofddorp Therapie Haarlem
wordt gewaardeerd met 4.7 uit 5 sterren op basis van 7 reviews
therapie haarlem Therapie Haarlem
Waarderweg 19 I
2031BN Haarlem
Ik ben aangesloten bij:

Therapiepsycholoog.com
Top