Ervaringen van cliënten

Therapie Haarlem - Therapeut Natascha

Hieronder staan een aantal reviews van cliënten die hun ervaringen met mij en mijn praktijk delen. Als je deze leest, dan krijg je een beter beeld van wat je kunt verwachten. Voor meer reviews zie mijn profiel op therapiepsycholoog.Therapie Hoofddorp – Natascha

5 / 5 sterren –
“Natascha weet als geen ander de ‘psychische’ ui af te pellen tot de ware kern. Ik ben haar super dankbaar dat ze mij mijn levensweg heeft teruggegeven.”
Therapie Hoofddorp – Natascha

5 / 5 sterren –
“Natascha ervaar ik als een warme therapeut die een gevoel van vertrouwen uitstraalt. Ze voelt heel goed aan waar de pijnpunten zitten en weet die ook op de juiste manier te raken. Ik zou Natascha als therapeut aanbevelen omdat zij mij ziet zoals ik werkelijk ben en dit is iets wat ik bij andere therapeuten nooit heb ervaren.”
Therapie Hoofddorp – Natascha

5 / 5 sterren –
“Ik heb Natasha ervaren als een open en recht door zee therapeute met een heel warm hart die verder kijkt dan haar neus lang is. Ze staat open voor je en weet precies de juiste snaar te raken die nodig is om je weer voorwaarts en opwaarts te doen bewegen.

Ze stuurt daar waar het nodig is en laat zien waardoor je verdwaalde, om je vervolgens ook zelf weer de juiste weg terug te laten vinden. Ze kan direct zijn en je bij de lurven pakken waar nodig en brengt je ook weer terug bij je gevoel om positief en met zelfvertrouwen weer uit je dal op te klimmen.

Ze is zeer bekwaam, divers en weet ook, mocht dit nodig zijn, je verder te verwijzen naar andere mede helpende kanalen. Dat maakt haar tot meer dan een goede therapeute. Ze stelt het welzijn en belang van haar cliënten altijd op de eerste plaats.

Ik heb mijn sessies bij haar als zeer helpend, steunend en helend ervaren. Ze hebben mij geholpen weer de weg terug te vinden naar mijn kern, kracht, rust en ware ik. Iets waar ik haar altijd dankbaar voor zal blijven.”
Therapie Hoofddorp – Natascha

4 / 5 sterren –
“Door mij te ondersteunen in mijn weg in een zeer moeilijke periode in mijn leven, in het hoe en waarom van mijn bestaan, ben ik de reis begonnen naar mijn ware zelf.

Stukje bij beetje, van heel ver, kwam ik in het nu. Het nu waar zelfvertrouwen en liefde mijn balans echt is geworden. Is er een weg open gegaan waar ik weer kan geven en ontvangen.

Dit door en na een intensieve, fijne, warme en naast technieken de vooral menselijke, therapeutische begeleiding van therapeut Natascha Maas.”
Therapie Hoofddorp – Natascha

5 / 5 sterren –
“De therapie bij jou heb ik als zeer waardevol ervaren. Dankzij jouw warme begeleiding heb ik die muur om me heen stap voor stap laten afbrokkelen en ben ik dichter bij mezelf gekomen.

Dit kon alleen maar gebeuren omdat ik me veilig bij je voelde om te praten. Op een natuurlijke fijne manier kon je me aan het denken zetten en me zelfvertrouwen te geven.

Het geeft me nu een meer open en warmer leven en daar ben ik erg blij mee. Als ik behoefte heb om weer even een frisse kijk op bepaalde dingen te hebben, dan kom ik zeker bij je terug.”
Therapie Hoofddorp – Natascha

4 / 5 sterren –
“Terugkijkend op onze gesprekken ben ik blij dat ik indertijd jou uit de zee van aanbieders gekozen heb. De eerste gesprekken waren voor mij spannend, aftastend. Zo vaak in mijn leven heb ik niet om hulp gevraagd. Bij jou viel die vraag goed. Mij staan meerdere momenten bij waarbij je benadering bij mij nieuwe inzichten opleverde. Dank daarvoor.”
Therapie Hoofddorp – Natascha

5 / 5 sterren –
“Twee mensen, 38 jaar getrouwd zijn onbewust uit elkaar gegroeid.
Ze doen elkaar pijn terwijl ze het zelf niet door hebben, laat staan de oorzaak kunnen vinden.
Er is nog wel steeds de vlam die liefde heet, maar hoe kunnen we ons er weer aan warmen.

Met behulp van jouw Natascha, hebben wij in een razend snelle tijd de handvatten gekregen om weer op te bloeien.

Je hebt ons geleerd om blokkades over ons wederzijds gevoel op te heffen. Wij zijn weer een eenheid met een hoog knuffel gehalte geworden.
Met onze uitstraling is het een openbaring om mensen voor te leven, en spontaan een voorbeeld te kunnen zijn voor onze omgeving.

Natascha je bent een toppertje! Bedankt.”


Therapie Hoofddorp Ervaringen van cliënten
Er is een weg open gegaan na een intensieve, warme en vooral menselijke begeleiding van Natascha ...
therapie hoofddorp Therapie Haarlem
wordt gewaardeerd met 4.7 uit 5 sterren op basis van 7 reviews
therapie haarlem Therapie Haarlem
Waarderweg 19 I
2031BN Haarlem
Ik ben aangesloten bij:

Therapiepsycholoog.com
Top