Bindingsangst en verlatingsangst

Therapie Hoofddorp bij bindingsangst en verlatingsangst

Therapie bij bindingsangst en verlatingsangst

Niet iedereen kan zijn hart openen voor de liefde. Misschien ben jij ergens gewond geraakt waardoor je bang bent om een echte liefdesverbinding te maken. Dit kan komen doordat je een nare ervaring in de liefde hebt gehad maar ook omdat je vroeger niet de veiligheid hebt gekregen die je nodig had om je echt te durven verbinden in een liefdesrelatie.

In een liefdesrelatie word je namelijk kwetsbaar en als je bang bent om gekwetst te worden zul je de ander niet te dichtbij laten komen. Dit kun je zowel bewust als onbewust doen. Het kan zich uiten in je niet op een persoon te durven richten maar ook in angsten dat de ander bij je weggaat of je bedriegt. Of je wordt steeds verliefd op de ‘verkeerde’ man of vrouw.


Bindingsangst en verlatingsangst

Een gelukkige en gezonde relatie hebben

Om een gezonde gelukkige relatie aan te kunnen gaan is het belangrijk dat je inzicht krijgt in jouw kwetsuren, je angsten en je verlangens. Graag begeleid ik je hierbij zodat ook jij een gelukkige en gezonde relatie kunt hebben want dat is uiteindelijk wat we allemaal diep in ons hart willen.

Wil je meer weten of een afspraak maken? Neem gerust even contact met mij op.


Natascha

Neem contact op