Persoonlijk

Therapeut Natascha Maas

Natascha Maas

Zelf ben ik lang “op zoek” geweest naar wie ik was en wat ik echt wilde in mijn leven. Ik heb ontdekt hoe ik mezelf had vastgezet vanwege gebeurtenissen uit het verleden. Dit heeft me belemmerd te zijn wie ik was omdat ik niet kwetsbaar durfde te zijn. Hierdoor maakte ik geen keuzes vanuit mijn gevoel maar met mijn hoofd, waar ik uiteindelijk (natuurlijk) niet gelukkig van werd.

Dit inzicht heeft mij zoveel gebracht dat het mijn passie is geworden om jong volwassenen te begeleiden in hun proces om dichter bij zichzelf te komen zodat ze kunnen voelen en ervaren wat ze werkelijk willen en wie ze werkelijk zijn om van hier uit keuzes te kunnen maken.


Rumi:
“Your task is not to seek for love or happiness but merely to seek and find all the barriers within yourself that you have build against it”


Opleidingen en werkervaring

Om dit vak goed uit te kunnen oefenen heb ik de vierjarige posthbo opleiding voor Integratieve Psychotherapie aan de Academie voor Psychotherapie gedaan. Tevens blijf ik mezelf bijscholen om mijn cliënten zo goed mogelijk te kunnen begeleiden.

Voordat ik met de opleiding integratieve psychotherapie begon heb ik meerdere jaren in het bedrijfsleven gewerkt in met name de marketing en sales.

Ik ben aangesloten bij de CAT.

Naast mijn werk als therapeut zorg ik voor mijn 4 kinderen.

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken? Neem gerust even contact met mij op.

Natascha Maas

Neem contact op


Therapie Hoofddorp Ervaringen van cliënten
Er is een weg open gegaan na een intensieve, warme en vooral menselijke begeleiding van Natascha ...
therapie hoofddorp Therapie Haarlem
wordt gewaardeerd met 4.7 uit 5 sterren op basis van 7 reviews
therapie haarlem Therapie Haarlem
Waarderweg 19 I
2031BN Haarlem
Ik ben aangesloten bij:

Therapiepsycholoog.com
Top