Relatietherapie Haarlem

Relatietherapie Haarlem - Relatietherapeut Natascha

Relatiebegeleiding

Ben je op zoek naar een relatietherapeut in de regio Haarlem?

Ik ben Natascha Maas, gekwalificeerd therapeut en relatietherapeut. Ik begeleid stellen die in een bepaald (negatief) patroon terecht zijn gekomen waar ze zelf niet uitkomen.

Door gesprekken, reflecties en oefeningen kunnen jullie ontdekken wat er nu werkelijk geraakt wordt waardoor je in dit patroon terecht bent gekomen. Dit helpt jullie het te doorbreken waardoor jullie weer open kunnen staan voor elkaars gevoelens, emoties en verlangens.

Hierdoor zal er meer inzicht, begrip en verbinding ontstaan en kunnen jullie ervaren wat je nu echt nodig hebt voor jezelf en van de ander.


Relatietherapie

Veiligheid, vertrouwen en intimiteit

In de relatiebegeleiding hanteer ik de principes van Emotionally Focussed Therapy (EFT) wat zich richt op de behoefte aan veiligheid, vertrouwen en intimiteit:

✓ Emoties, begrijpen van liefde en verbinding binnen de partnerrelatie
✓ Communicatie- en gedragspatronen
✓ De onderlinge verbinding en bereikbaarheid
✓ Zoeken en vinden van zere plekken
✓ Bouwen aan een veilige basis om moeilijke dingen te bespreken

In de EFT methode wordt er gekeken naar zowel je individuele proces als naar het relatieproces en de moeilijkheden die jullie daarin ondervinden. Hierdoor zullen jullie beter in staat zijn om te herkennen en erkennen wat er geraakt wordt in het contact met je partner.


Relatietherapie

Wanneer relatietherapie?

Relatietherapie kan gebruikt worden als er sprake is van een relatiecrisis, maar nog beter kan het ingezet worden als onderhoud.

Je hoeft niet te wachten met het verbeteren van je relatie totdat de liefde al bijna is opgebrand. Het loont juist om in een paar sessies te onderzoeken hoe je relatie verbeterd kan worden, misschien zelfs maar op een essentieel punt, zodat jullie je weer veilig verbonden voelen met elkaar en kunnen genieten van het samenzijn.

Ik kijk er naar uit om jullie te mogen begeleiden naar een liefdevolle omgang met jezelf en de ander.

Wil je meer weten of een afspraak maken? Neem gerust even contact met mij op.


Natascha

Neem contact op
Meer over:

Liefdescoaching quarterlife

Liefdescoaching quarterlife

De quarterlife is een levensfase waarin je experimenteert en belangrijke beslissingen neemt. Dit geldt zeker voor de liefde. Je vraag je regelmatig af of je de ander nodig hebt of dat je het ook alleen kunt? Het verlangen naar verbinding en intimiteit vormt de basis van mens-zijn.

Liefdescoaching quarterlife >>