Liefdescoaching Haarlem & Relatietherapie

Relatietherapie Haarlem - Relatietherapeut Natascha

Liefdescoaching quarterlife (20-35 jaar)

De quarterlife is een levensfase waarin je experimenteert en belangrijke beslissingen neemt. Dit geldt zeker voor de liefde.

Je vraag je regelmatig af of je de ander nodig hebt of dat je het ook alleen kunt? Het verlangen naar verbinding en intimiteit vormt de basis van mens-zijn.

Toch is de invulling van onze relaties aan het veranderen. Er wordt veel gescharreld en hebben we korte relaties die we uitmaken zodra ze ons niks meer bieden. We streven vooral naar onafhankelijkheid, zelfontwikkeling en zijn vooral met onszelf bezig. En hoeveel tijd hebben of willen we investeren in de ander?

Aan de andere kant is het de levensfase van settelen en gaan denken over kinderen. Dit geeft vaak spanningen in je leven, of je nu een relatie hebt of single bent. Wat wil ik nu eigenlijk is een vraag die je jezelf vaak stelt?”


Liefdescoaching quarterlife

Waar komt je twijfel vandaan?

Wanneer je met dit vraagstuk kampt wil ik graag met je kijken waar je twijfel vandaan komt. Is de relatie niet wat je verwachtte? Voel je je niet gezien? Is er ontrouw in de relatie? Of vind je het juist heel moeilijk om langer in een relatie te blijven? Kun je niet monogaam zijn? Weet je niet wie bij je past of val je altijd op de verkeerde… Je kunt gaan ontdekken wat je nu echt diep van binnen wilt en wat er bij je past op dit moment in jouw leven.

Juist in deze levensfase is het essentieel om te achterhalen wat maakt dat je zo twijfelt. Of waarom je te snel afhaakt. Liever nu ontdekken dat de relatie je niet biedt wat je nodig hebt dan straks met kinderen en een koophuis in een scheiding belanden. Of straks als 40er zoveel spijt hebben dat je nooit hebt achterhaald waarom je altijd op de verkeerde viel en je nu geen kinderen hebt.

Door gesprekken, reflecties en oefeningen kun je ontdekken wat er nu werkelijk geraakt wordt waardoor je met dit vraagstuk zit. Dit helpt je het te doorbreken waardoor je keuzes kunt maken voor dat waar je werkelijk blij van wordt en wat past bij wie jij bent en wat je echt wilt.

Het is zowel mogelijk om samen met je partner als individueel een afspraak te maken.

Wil je meer weten of een afspraak maken? Neem gerust even contact met mij op.

Natascha

Neem contact op


Therapie Hoofddorp Ervaringen van cliënten
Er is een weg open gegaan na een intensieve, warme en vooral menselijke begeleiding van Natascha ...
therapie hoofddorp Therapie Haarlem
wordt gewaardeerd met 4.7 uit 5 sterren op basis van 7 reviews
therapie haarlem Therapie Haarlem
Waarderweg 19 I
2031BN Haarlem
Ik ben aangesloten bij:

Therapiepsycholoog.com
Top